Persoonlijke begeleiding

Emotionele spanningen gaan vaak gepaard met mentale en lichamelijke klachten.

In deze hectische, drukke maatschappij kan het lastig zijn om te ontspannen en dicht bij jezelf te blijven. Zeker voor gevoelige mensen kan dit een grote impact hebben. De balans wordt uit je geest en uit je lijf gehaald en je lichaam kan een reactie geven van klachtenpatronen en pijn.

Mijn persoonlijke begeleiding en het systemisch werken zijn de verbindende factor in mijn manier van behandelen. Tijdens elke behandeling die ik geef is er tijd en ruimte om te kijken naar waar jij tegenaan loopt in je leven. Het is aan jou of jij dit stukje verdieping wilt en om je hiervoor open te stellen.

Samen werken aan ontwikkeling

De persoonlijke begeleiding loopt als 3 vormen door de behandelingen heen.
De begeleiding kan in een gespreksvorm zijn, voorafgaand aan de behandeling of achteraf. Hierbij geef ik je inzichten door reflectie en systemisch coachen.

Een andere vorm kan zijn tijdens de massage, ik begeleid je dan via bijvoorbeeld een ademhalingsoefening of aandachtsoefening naar de plek waar een blokkade zich heeft opgeslagen in je lijf. Zodat je bewust kan voelen wat zich daar afspeelt.
De derde vorm van mijn persoonlijke begeleiding is familieopstellingen. Vanuit een opstelling geef ik je inzicht in de oorzaak van het dieperliggend probleem, wat jou onbewust kan belemmeren in het leven.

In alle drie de vormen van begeleiding gaat het om het krijgen van inzicht en bewust worden van jezelf. Welke belemmeringen zorgen ervoor dat je telkens terugvalt in vastgezette patronen? Of het nu om een thuissituatie gaat, een werksituatie of je gevoelsleven; tweestrijd zorgt voor onrust.

Ik ondersteun je hierbij door de moeilijke gevoelens aan te kijken en te accepteren. Het doel is om jou innerlijke rust en ontspanning te laten ervaren en je weer samen te brengen met je gevoel, met je werkelijke ik, met jouw richting in het leven. Jij staat hierin centraal; jouw ontwikkeling op je individuele levenspad.

Ik voel me dankbaar onderdeel te mogen zijn in het bewustwordingsproces van anderen. Ik begeleid en behandel altijd met respect, zachtheid, eerlijkheid, liefde en in waardering naar de ander toe.