Human Design

Voor mij is Human Design een hele mooie aanvulling bij het begeleiden van mijn cliënten op hun levenspad. Human Design geeft inzicht in jouw blauwdruk, jouw essentie, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en ik jou nog gerichter kan begeleiden in de richting die bij jou hoort.

Bij Human Design komen astrologie, de I Ching, Kabbalah & de chakra’s samen om de uniekheid van ieder mens als het waren te vieren.

We hebben allemaal een fysiek lichaam waar we ons bewust van zijn en wat in de basis hetzelfde is opgebouwd. Ondanks dat zien we er toch heel anders en verschillend uit en zijn we uniek.

Zo hebben we ook allemaal een eigen uniek energetisch lichaam, waar onze authenticiteit en natuurlijke talenten verborgen liggen. Dit energetisch lichaam bevindt zich in de diepere laag, in het onbewuste.

Hoe zit jij onder de oppervlakte in elkaar, wat gebeurt er in jouw onbewuste, terwijl jij hier in het bewuste aan het opletten bent?

Human Design geeft antwoord op deze vragen, laat zien welk energetisch lichaam jij hebt, geeft inzicht in wie je werkelijk bent en welke natuurlijke kwaliteiten en thema’s specifiek bij jou horen.

Ook geeft het inzicht in hoe je deze kwaliteiten kan toepassen in het maken van de juiste keuze, je werk, als ouder, in je (liefdes)relatie en in contacten met anderen.

Je gaat leren hier trouw aan te blijven en je wordt je steeds meer bewust van welke invloeden van buitenaf op jou hebben en hiermee om te gaan.

~~ Ieder mens is uniek, dus JIJ ook! ~~

Waarom dan nog langer een leven leven die jou niet past en jou niet blij en gelukkig maakt?

De conditioneringen in je Human Design kunnen het lastig voor je maken, omdat conditioneringen van buitenaf in jou Design terecht zijn gekomen.

Denk hierbij aan onbewuste gedragspatronen, beperkend gedachte, overtuigingen, angsten, pijnen en verdriet.

Weet dat het heel goed mogelijk is dat deze conditioneringen ongewild en onwetend via jouw moeder, vader, (over) grootouders bij jou terecht zijn gekomen.

Daarom bied ik de unieke combinatie familieopstellingen en HD. Door je Design op te stellen, worden de oorzaken van de conditioneringen direct voelbaar en zichtbaar.

Hierdoor kan je de conditionering, je overlevingsmechanisme, beperkende gedachte en patronen, direct aankijken en met liefde en respect los gaan laten.

Deze beweging van loslaten kan heel bevrijdend voor je zijn en geeft je direct innerlijke rust.

Je hoeft niet meer een leven te leven die niet bij je past, je hoeft je niet meer aan te passen of in moeilijke bochten te wringen, want je gaat bewuster je leven leven vanuit je natuurlijke talenten en kwaliteiten die je in je draagt.