Relatiecoaching

Samen gaan we kijken hoe de verbinding tussen jullie hersteld kan worden, zodat er weer veiligheid, rust en ontspanning ontstaat in jullie relatie. Jullie kunnen kiezen voor een relatieopstelling of een relatiecoachingsessie of beide.

Ik zie de relatie als een mooie vijver met helder water, waar de bodem vruchtbaar moet blijven en gevoed en verzorgd moet worden zodat de planten en dieren er in blijven groeien, bloeien en leven.

Je bent beiden verantwoordelijk voor deze vijver die jullie ooit samen zijn begonnen. Ieder heeft zijn eigen visnetje om zijn eigen rommel die in de vijver beland weer netjes op te ruimte, zodat de vijver helder en vol leven zal blijven.

Als er een gezonde liefdesverbinding is, in jezelf en met je partner, geeft je dat een gevoel van veiligheid, rust en geborgenheid in jullie relatie.

Helaas zijn de meeste verbindingen binnen liefdesrelaties gebaseerd op onveiligheid, leegte, ongezonde hechting en angst. Vaak heeft dit te maken met onverwerkt trauma en indrukwekkende gebeurtenissen uit je kindertijd.

Deze kind trauma delen gaan op zoek naar de veilige beschikbare vader en moeder die het toen zo nodig had maar er niet was. Deze wordt voornamelijk gezocht bij de liefdespartner.

Dit kan zorgen voor een ongezonde relatiedynamiek waarbij je met je partner in een kind/ouderrol terecht komt, of broer/zus rol. De 1 gaat voor de ander zorgen, zoals een vader/moeder dat behoorde te doen.

Hierdoor ontstaat er ongelijkwaardigheid, strijd, spanning, gedoe, waardoor je verder van elkaar verwijdert raakt en uit elkaar groeit en dat is niet wat een gezonde liefdesrelatie nodig heeft. 

Samen gaan we kijken hoe de verbinding tussen jullie hersteld kan worden, zodat er weer veiligheid, rust en ontspanning ontstaat in jullie relatie.

Het wordt weer SAMEN in plaats van ALLEEN.

En soms kan het zijn dat de relatiecoaching jullie het inzicht geeft dat het beter is om jullie relatie samen in liefde en met respect voor elkaar te beeindigen. En dan is dat het moois wat het jullie opgeleverd heeft. 

Check Instagram voor Relatie-inspiratie