Massagetherapie

Zou jij fysiek en emotioneel meer in balans willen zijn? En hierdoor contact met jezelf te voelen en rust in je hoofd te laten ontstaan?

Contact met je lichaam is van essentieel belang om in balans te zijn met je hart en je hoofd. Zodat de mannelijke en vrouwelijke levensenergie (yin/yang) kan stromen. Massagetherapie, aanraking en bewustwording zorgen er voor dat het contact weer mogelijk wordt, door het oude vastgezette patroon bewust los te gaan laten.

Mijn aanraking zorgt niet alleen voor fysieke ontspanning, ik nodig je uit om bewust contact te maken met je lichaam en hierin je ware essentie en levensenergie te laten stromen.

Dit proces zorgt voor meer aandacht, lichaamsbewustzijn, balans, innerlijke rust en fysieke geestelijke ontspanning in je leven.

Bij elke vorm van massage is er tijd en ruimte voor reflectie en bewustwording tijdens een begeleidend gesprek voor en na de massage behandeling. Lees meer over “persoonlijke begeleiding”.

Aan de eerste afspraak die je bij mij maakt gaat een intakegesprek vooraf. Hier vind je de tarieven voor de massagetherapie