Ayurvedische massage

Pijnverlichtend, ontspannend en rustgevend.

De eeuwenoude Indiase natuurgeneeskunde Ayurveda kent verschillende gebieden, zoals voeding en massage. De behandeling is een diepe, energetische massage met warme kruidenolie. De Ayurvedische massage werkt pijnverlichtend, ontspannend en rustgevend. Het versterkt het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn. Door de Ayurvedische massage wordt de mannelijke en vrouwelijke energie (yin/yang) in ieders wezen weer samengebracht.

Ayurvedische lichaamsmassage

De Ayurvedische lichaamsmassage gaat over het reinigen, ontspannen, voeden en balanceren van het fysieke lichaam. Daarnaast voedt het de emotionele toestand van de geest. Het brengt lichaam en geest dichter bij elkaar en stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Ik ervaar deze massagevorm als ontzettend mooi en rustgevend om te geven. Het is over het algemeen een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van jouw lichaam. Doordat ik de energiekanalen en energiepunten in jouw lichaam behandel, heeft de Ayurvedische massage een sterk energetisch aspect.
Voor en na de Ayurvedische lichaamsmassage is er tijd en ruimte voor reflectie en bewustwording tijdens een begeleidend gesprek. Meer informatie vind je bij persoonlijke begeleiding.

Ayurveda Nijmegen

Aangezien ik de opleiding Ayurveda gevolgd heb aan de Hogeschool voor Ayurveda te Nijmegen, richt ik me voornamelijk op mensen die bewust bezig zijn met de Ayurveda en uit omgeving Nijmegen komen. Uiteraard is eenieder welkom, maar het is prettig als je behoefte hebt aan een traject, dat de afstand tot mijn praktijk niet te groot is.