Individuele familieopstelling icm massagetherapie

In deze vorm breng ik een familieopstelling samen met het masseren en/of aanraken van jouw lichaam, dus als het ware begeleid ik een innerlijke opstelling via jouw lichaam.

Voor mij is het een unieke manier om datgene wat bij de individuele familieopstelling in beweging is gezet, op een liefdevolle wijze te integreren in jezelf door aanraking en massage. Doordat ik het familiesysteem samen breng met massage, kan er door deze vorm van systemisch werken een mooie verdieping ontstaan in de behandeling.

Ook voel ik tijdens het masseren welke systemische familiepatronen er in het lijf zijn vastgezet. Ik begeleid je via een meditatie daar naar toe en ik laat je een aantal systemische zinnen uitspreken. Hierdoor kan er al een ontzettende mooie beweging van loslaten en ontspanning ontstaan.

Je voelt je vrijer en weer verbonden met je innerlijk zijn, met jouw lichaam en met jouw plek in het Leven.