Lichaamstherapie

Jouw lichaam verteld jou alles over hoe je je werkelijk voelt. In elk lichaam ligt als het ware ieders eigen levensverhaal verborgen / opgeslagen alles wat iemand bewust en onbewust mee maakt in het leven.

Trauma’s, onverwerkt verdriet, pijn en niet genomen rouw, het wordt allemaal in jouw lijf opgeslagen. En als je mogelijk niet voldoende hebt stil gestaan bij een grote impactvolle gebeurtenis in je leven en niet de tijd hebt genomen om de gebeurtenis werkelijk te doorvoelen, dan is het mogelijk dat er stukken emoties/verdriet zijn achtergebleven in je lijf.

Als kou, als spanning, als onrust, als stress, als vermoeidheid, als hoofdpijn.

Als ik met jou en je lichaam werk, dan gaan we kijken naar de dieperliggende oorzaak ; het ontstaan van je fysieke en/of emotionele klacht.

Dit kan doormiddel van een massage, een familieopstelling, systemische lichaamswerk, visualisatie oefeningen, ademhaling en ontspanningsoefeningen. Dit alles altijd in combinatie met systemische coaching.

Door met je lichaam te werken, zal je je fysiek en geestelijk meer kunnen ontspannen. Je zult je innerlijk vrijer voelen, minder stress en spanning ervaren. Er ontstaat een natuurlijke balans tussen denken en voelen, wat zorgt voor meer innerlijke rust en levensvreugde.