Systemische coaching icm massagetherapie

Samen met jou kijk ik naar de oorzaak van het probleem waar jij tegen aan loopt in jouw leven.

Dat kan een probleem zijn wat betrekking heeft op werk, relaties, kinderen, vriendschappen of levensthema’s zoals rouw en verlies.

Ik kijk hierbij naar je gehele (familie)systeem van herkomst, omdat het goed mogelijk is dat jij vanuit onbewuste loyaliteit stukken draagt, patronen leeft, die niet van jou zijn, maar bijvoorbeeld van 1 van je ouders of grootouders. Deze patronen of gedragingen leef je vaak onbewust, maar kunnen je wel een beperkt en gestagneerd gevoel geven, ook in je lichaam.

Door middel van systemische coaching in combinatie met massagetherapie, krijg jij direct inzicht waar de oorzaak van je probleem ontstaan is en waar zich dat in je lichaam heeft vast gezet.

Door mijn aanraking af te stemmen op de “blokkade” in jouw lichaam en in te voelen in jouw familiesysteem, komen we al gauw bij de kern van je probleem. Hierdoor kun je veel bewuster de oorsprong van het probleem los laten en daar laten bij wie het hoort.

Deze beweging geeft innerlijke rust en meer mentale, emotionele en fysieke ontspanning.

Bij een systemische coachingsessie icm massagetherapie werk ik niet met een individuele familieopstelling, daarvoor kun je een andere afspraak maken.