Relatiecoaching voor koppels

Samen gaan we kijken hoe de verbinding tussen jullie hersteld kan worden, zodat er weer veiligheid, rust en ontspanning ontstaat in jullie relatie.

In mijn relatie coaching geef ik jullie inzicht over de pijnstukken die jullie bij elkaar raken, zonder oordeel, zonder verwijt en zonder dat iemand de schuldige is.

Vanuit een veilige, rustige setting, ga ik samen met jullie kijken naar de hechting met jullie ouders, en naar de rugzak die jullie ieder voor zich dragen, waardoor er meer begrip en inzicht kan komen vanuit waar de dynamieken/patronen in jullie relatie zijn ontstaan.

Samen leer ik jullie een andere manier van kijken naar jezelf en de ander en daarbij hoort ook een andere manier van communiceren, communiceren vanuit volwassenheid, vanuit je hart en niet vanuit de kind pijn of strijd.

De relatie coaching zorgt voor een liefdevolle, gelijkwaardige en vreugdevolle verbinding tussen jullie twee, zodat jullie samen weer kunnen ontspannen, lachen en genieten van elkaar en van het leven. En als jullie dat weer gaan doen, zullen ook de kinderen daar veel baat bij hebben. 

Het wordt weer SAMEN in plaats van ALLEEN.

En soms kan het zijn dat de relatiecoaching jullie het inzicht geeft dat het beter is om jullie relatie samen in liefde en met respect voor elkaar te beeindigen. En dan is dat het moois wat het jullie opgeleverd heeft

We werken tijdens de coaching sessie niet met een relatieopstelling, daarvoor kun je een andere afspraak maken.

Check ook mijn Instagram pagina voor Relatie-inspiratie