Ervaringen

Het BewustZijn Traject is een prettige manier om langere tijd verdiepend en duurzaam bezig te zijn met je persoonlijke thema’s

Het bewustzijnstraject dat ik bij Ryanne heb doorlopen, heb ik als heel waardevol ervaren. Het heeft me meer inzicht gegeven in mijn patronen en heeft ervoor gezorgd dat ik onbewust en bewust betere keuzes ben gaan maken. Keuzes die beter passen bij mij zelf. Ryanne heb ik ervaren als een warm en liefdevol persoon. Ze stemt steeds af op jouw wensen en behoeften – zelfs als je die niet direct uitspreekt. Haar kracht ligt onder andere in confronterend kunnen zijn zónder oordeel, waardoor het voor mij makkelijk was om me hiervoor open te stellen en verandering toe te laten. De combinatie van de flexibel in te richten sessies, de oefeningen voor thuis, de mogelijkheid om tussendoor contact te hebben en de continuïteit van de afspraken, maakt het bewustzijnstraject een prettige manier om langere tijd verdiepend en duurzaam bezig te zijn met thema’s in je leven.

Ik gun dit iedereen!

Julie

Het BewustZijn Traject heeft mij de nodige inzichten gegeven

Ik heb het bewustzijnstraject doorlopen bij Ryanne. Een cadeautje aan mezelf. Een cadeautje dat nog mooier was, als dat ik had bedacht…
Wat een bijzondere, maar soms ook intense ervaring.
Ryanne werkt echt vanuit haar hart en dat voel je. Iedereen mag zijn wie hij is, zonder oordeel. Ze is warm en liefdevol, stemt af op wat de ander nodig heeft, maar kan ook confronterend eerlijk zijn, waardoor ze mij andere kanten en zienswijzen liet zien.
De afwisseling van familie opstellingen, massages en huiswerkopdrachten hebben mij de nodige inzichten gegeven.
Heel erg dankjewel daarvoor.

Gabi

Aandacht voor mijn algehele welzijn

“Een kleine drie jaar geleden ben ik, vanwege herniaproblemen, voor het eerst geholpen door Ryanne. Sindsdien ben ik blijven komen. Enerzijds omdat ze voortreffelijk masseert, anderzijds omdat ze meer kan en doet dan dat. Ze pakt niet alleen mijn spieren aan, maar besteedt aandacht aan mijn algehele welzijn. Ze vraagt steeds zeer geïnteresseerd hoe het met me is, en dan luistert ze goed, vraagt goed door, gebruikt af en toe haar knowhow van familieopstellingen en helpt me zo vat te krijgen op ook emotionele knopen. En bij dat alles voel ik haar liefde voor haar vak en voor haar medemens. Ryanne, dank je wel. Ik blijf komen.”

Piet-Hein

Om nieuwe paden te betreden is het nodig het eenzijdig denken te doorbreken en ruimte te creëren voor jezelf en voor je naasten. Ryanne kan je hierin met haar familieopstellingen op een deskundige wijze in begeleiden.

Chérie

Voelen, terug naar mijn kracht, lief zijn voor mezelf en mijn juiste plek innemen

Het BewustZijn traject van/met Ryanne heb ik als zeer bijzonder ervaren. Ik had heel sterk het gevoel dat ik tegen bepaalde patronen aan bleef lopen maar was ook een beetje therapie moe. Klaar met alles rationeel analyseren en reflecteren. Ik kwam er duidelijk niet uit door de hele tijd in mijn hoofd te zitten.

Dit traject was dan ook precies wat ik nodig had, een combinatie van voelen, terug naar je eigen kracht, lief zijn voor jezelf en de juiste plek aannemen in zowel je familieopstelling als in de interactie met je vriend(in)en. Ik kan dit traject dan ook aan iedereen aanraden die het gevoel heeft ‘vast te zitten’ op welke manier dan ook!

Sandra

Een Familieopstelling en een massage is een intense ervaring

“ Ik ontmoette Ryanne 4 of 5 jaar geleden en sindsdien kom ik met regelmaat bij Ryanne. Het is mooi om te zien dat Ryanne steeds meer groeit in haar therapeut zijn, waardoor ik steeds andere massages ervaar qua werkwijze.  Laatst een massage gekregen in combinatie met een familieopstelling. Dat is een bijzondere ervaring omdat je veel warmte en ontspanning op je lichaam voelt waardoor het een intense ervaring is. Ik vind het lastig om het goed onder woorden te krijgen. Het is moeilijk uit te leggen, je mag het gewoon ervaren. Ik zou bijna willen zeggen dit moet je ervaren. Ryanne is voor mij een vertrouwd persoon. Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken met Ryanne, hoe confronterend ze ook zijn.  Bij binnenkomst in de praktijk ervaar je al rust en een prettig gevoel. Als Ryannen je dan roept dan voel ik me ook echt oprecht welkom. Ryanne is een warme vrouw waarbij je je snel op je gemak en vertrouwd voelt. Haar in levensvermogen en spiritualiteit zijn helemaal passend in het geheel. Ieder bezoek aan Ryanne is een kado en een reis ineen.  De massage ervaren en Ryanne ontmoeten maakt dat ik iedereen dit zal wensen en aanbevelen.”

Hanneke

Ik ga regelmatig naar Ryanne. Waarom ?

Omdat ik me daarna altijd beter voel en nieuwe inzichten heb gekregen waarmee ik verder kan in het leven. Ze heeft een gave en weet altijd mijn lichaam en geest te stimuleren. Zeker aan te raden voor mensen zoals ik, die teveel ik hun hoofd zitten en te weinig in hun lichaam.

Daniel

Massage  ++ bij Ryanne

“Ik ben een paar jaar geleden bij Ryanne naar binnen gewandeld voor een massage en ben verslingerd geraakt aan deze ontmoetingen. De combinatie van haar handen, hart en hoofd maken het voor mij tot een weldaad. De inzichten die er ontstaan door het gesprek, een open vizier met rake vragen, en dan de landing hiervan in mijn lichaam door de massage. De concrete benadering van mijn levensthema(‘s) is verfrissend en ontspannend. De ontwarring van soms moeilijk te ” grijpen” en door de jaren heen ingeslepen patronen vinden elke keer weer iets meer ruimte om vrij te stromen.”

Annebé

De familieopstelling maakte mijn onderliggend patroon duidelijk

“Ik kom al een hele tijd regelmatig bij Ryanne. In roerige tijden weet ze me altijd weer uit mijn hoofd en in mijn lijf te krijgen en laat ze me weer voelen wat nu echt belangrijk voor me is. Ryanne is gevoelig en zacht, ze voelt goed aan wat ik op dat moment nodig heb en dat maakt dat ik dan ook gevoelig en zacht voor mezelf kan zijn. Laatst heb ik een keer een familieopstelling gecombineerd met een massage gedaan, de familieopstelling maakte onderliggende patronen duidelijker. Door dit nieuwe gevoel te integreren in een massage direct na de familieopstelling had ik het idee dat ik dit nieuwe inzicht meteen echt kon doorvoelen in plaats van meteen weer over te gaan op de orde van de dag. Het gaf een diepere betekenis aan de familieopstelling. Ik denk dat iedereen volgens bepaalde patronen zijn leven leeft. Mocht je op welke manier dan ook soms het gevoel hebben vast te lopen of je niet helemaal goed in je vel voelen, dan kan een familieopstelling, en zeker gevolgd door een massage bij Ryanne, je zeker helpen inzicht te krijgen in die patronen en je vanuit dat nieuwe inzicht verder helpen. “

Marieke

Een fijn gesprek in een liefdevolle sfeer

Een lieve vriendin van Ryanne masseerde mij wel eens en toen zij verhuisde stelde zij voor om naar Ryanne te gaan. Doordat ik veel sport voelen mijn spieren gespannen aan en is een massage een heerlijke ontspanning voor mij. Bij Ryanne krijg je ook nog een bonus! Een fijn gesprek in een liefdevolle sfeer. Als je warm en rozig weer naar huis gaat, bedenk je je onderweg dat Ryanne je ook een beetje richting heeft gegeven…

Suzanne

 

De manier waarop Ryanne masseert heeft voor mij een helende werking

“Tijd voor mezelf, tijd voor liefdevolle persoonlijke begeleiding en tijd om me lichamelijk en geestelijk helemaal te ontspannen tijdens de massage. De manier waarop Ryanne masseert heeft voor mij een helende werking. Het altijd fijne gesprek wat we vooraf hebben gehad gaat nog even door mijn hoofd en dan kan ik mijn gedachten loslaten en me bewust worden van de massage van Ryanne. Het was voor mij best een drempel om contact te zoeken jaren geleden. Een hele goede vriendin van mij adviseerde me om toch eens contact met Ryanne op te nemen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, ik voelde me heel erg snel op mijn gemak en het heeft mij zoveel goeds gebracht: meer innerlijke rust,bewustwording,acceptatie,inzicht,mezelf kunnen ontspannen en liever te zijn voor mezelf. Ryanne is eerlijk, warm, open, oprecht en betrouwbaar en neemt de tijd om te helpen. Ik voel me welkom en begrepen. Ze voelt precies aan wat er voor mij op dat moment belangrijk is. De volgende stap is voor mij de familie-opstellingen, ik voel dat ik er klaar voor ben en ik weet dat als Ryanne daar is, het helemaal goed komt. Voor iedereen die het, net als mij destijds, een drempel vindt om contact op te nemen: gewoon doen,Ryanne is echt een topper!! “

Elle

 

Totale ontspanning

“ Altijd als ik naar Ryanne ga voor een massage, zorg ik er voor dat ik een kwartier te vroeg ben.  De heerlijke geur en aangename muziek in de wachtkamer brengen me dan al wat tot rust en de hectiek van het dagelijkse bestaan begint dan al van me af te glijden. Dan haalt de immer ontspannen Ryanne me binnen. Onder het genot van een kopje thee wordt eerst rustig de tijd genomen om stil te staan bij je welzijn. Hoe zijn de afgelopen weken gegaan? Zijn er eventueel nieuwe spanningen of klachten ontstaan? Wel zo belangrijk, want ze integreert alles wat er speelt in haar behandeling. Gevoelig als ze is, weet ze steeds precies wat er nodig is om mij weer een stuk in balans te krijgen. Hoe ze dat precies doet, dat weet ik niet. Maar het lijkt wel magie, want met haar handen, verschillende technieken en bezieling weet ze mij in een staat van totale ontspanning te brengen die ik anders niet kan bereiken. En dat is erg fijn!”  

Erik

 

Ryanne’s massage is altijd in balans brengend

” Ryanne’s massages ervaar ik als een moment van rust, beginnend met de comfortabele ontvangstruimte en een kort gesprek om door te nemen wat de stand van zaken is en of er iets is waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het masseren. Tijdens de massage speelt Ryanne in op hoe je je voelt en waar spanningen in het lichaam zich hebben opgehoopt. Dan weer confronterend (‘hé, het zit hier vaster dan ik dacht’) dan weer ontspannend, maar altijd in balans brengend – dat maakt de massages van Ryanne zo heerlijk.”

Sandra

 

Een massage bij Ryanne

” Wat een massage bij Ryanne speciaal maakt is dat zij met heel haar ziel en zijn masseert. Zij gaat totaal op in wat ze aan het doen is en de Liefde is daarbij zo aanwezig! Vanuit haar Zijn geeft zij zich helemaal en in resonantie met de persoon die gemasseerd wordt, leidt zij je tot een diepe ontspanning waarin heling mogelijk is! In mijn leven ben ik vele malen door diverse mensen gemasseerd, maar bij weinig mensen ervaar ik de gehele betrokkenheid en diepgang tijdens de massage. Tijdens een massage ben ik totaal besef van tijd en plaats kwijt en ben ik in een geweldige staat van zijn. Er gebeurt vanalles en het voelt zo EEN. Het is een kadootje waar ik heel dankbaar voor ben! Het is een absolute aanrader om jezelf op zijn minst eens door Ryanne te laten masseren en te ervaren waartoe zij in staat is; zij maakt een verschil!!!” 

Anja